Gezinspelgrimstocht rondom Eys-Wittem (16-20 aug 2021)

Met heel het gezin op pelgrimstocht vertrekken is niet zo eenvoudig en zeker niet in deze tijd. Daarom bieden we deze coronaveilige formule aan conform de geldende regelgeving, voor gezinnen, ouders met kinderen van alle leeftijden en/of grootouders met hun kleinkinderen.

We verblijven van 16 tot 20 augustus 2021 in de vakantiehoeve “Eyserhof” (te Eys bij Wittem, Nederlands Limburg) in kamers van 2 tot 4 personen met eigen sanitair, meerdere gemeenschappelijke ruimtes en eetzalen zodat we altijd de nodige afstand kunnen bewaren. Een logistieke ploeg zorgt voor de maaltijden.

Het thema dit jaar is ‘Tijd voor…’ We doen dagelijks een tocht van ongeveer 10 km doorheen het eindeloos-mooie Limburgse Heuvelland. Onderweg zijn er enkele inhoudelijke aanzetten – zowel op maat van de kinderen als van de volwassenen – en in de avond voorzien we een kindvriendelijk gebedsmoment. Op de vrije momenten is er voor de kinderen een toffe speeltuin terwijl de ouders kunnen genieten van een zalig terras.

Met jou erbij?
  • De deelnameprijs bedraagt 190 €/persoon (voor overnachting en alle maaltijden). Voor jongeren (12j-18j) is de prijs 155 €, voor kinderen (6j-12j) betaal je 135 €, voor kleuters (3j-6j) bedraagt de prijs 110 € en voor baby’s (kinderbedje) is het 35 €. Uitgangspunt voor de berekening van de leeftijd is 1 september 2021.
  • Elk gezin zorgt voor zijn eigen transport.
  • Inschrijven doe je door
  • We hopen jullie in juni een uitgebreidere infobrief te kunnen bezorgen.
Meer info?