Meerdaagse tochten

Meerdaagse tochten en reizen

Gezinstocht Noorbeek (NL)

‘Van het klooster van Wittem naar de abdij van Val Dieu’

15-19 augustus 2022

Met heel het gezin op pelgrimstocht vertrekken is niet zo eenvoudig. Daarom bieden we deze formule aan die volledig is afgestemd op gezinnen, ouders met kinderen van alle leeftijden of grootouders met hun kleinkinderen.

We verblijven vijf dagen lang in volpension in de vakantiehoeve “’t Hof van Ulvend” (te Noorbeek, Nederlands Limburg) in kamers van 2 tot 4 personen met eigen sanitair, meerdere gemeenschappelijke ruimtes en eetzalen. Een logistieke ploeg zorgt voor de maaltijden.

We doen dagelijks een tocht van ongeveer 12 km doorheen het eindeloos-mooie Limburgse Heuvelland en de Voerstreek. Onderweg zijn er enkele inhoudelijke aanzetten – zowel op maat van de kinderen als van de volwassenen – en in de avond voorzien we een kindvriendelijk gebedsmoment.

Als thema kiezen we “Allemaal broers en zussen”, een hedendaags thema gebaseerd op de laatste encycliek van onze paus “Fratelli Tutti”. Op de vrije momenten is er voor de kinderen een toffe speeltuin terwijl de ouders kunnen genieten van een zalig terras.

 • €190/pp
  • 12-18 j €155*
  • 6-12j €135*
  • 3-6j €110*
  • baby’s €35*

*Berekening van de leeftijd is 1 september 2022

Inschrijven is al mogelijk

Jaarkalender

Kijk snel in onze agenda om te weten te komen wat er dit jaar zoal gepland staat. Klik op de link voor meer info.

jaarkalender link

Eerstvolgende wandeling

Vanaf 1 maart kan u vanaf Koersels Kapelleke een bezinningswandeling maken in het thema ‘vrouwen in de Bijbel’.

Zeven borden vertellen u over bijzondere vrouwen uit het Bijbelverhaal, drie uit het Oude Testament, drie uit het Nieuwe Testament en tenslotte Maria als hoogtepunt. Elk van deze vrouwen kan ons inspireren om gelovig in het leven te staan.

Contacteer ons!

Blijft u graag op de hoogte van onze eerstvolgende pelgrimswandelingen? Vul onderstaand contactformulier in. En druk daarna op de gele balk ‘Verzenden’.
Op deze manier ontvang je tijdig een e-mail met de aankondiging van de volgende activiteit.

Contactformulier

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)